开放注册中
搜索

[禅城]江湾KY有料到

osw1987 发表于 2017-11-7 17:48:51 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-11-02
场子:KY
酒店地址:江湾

价格:268BT
服务员数量:40

下午出去办事,岩好精虫上脑于是黎左LY推介的KY。
一入去系个肥仔部长,问AM还是MZ,肯定AM啦。直接话要268服务,然后九曲十八弯入左间房。等左10分钟838JS上场。颜值70 身材80 技术80。目测28岁。例牌先去冲过凉。
开波,先系正规按摩,不过可以M.XX.,对X.几弹手。按头瞓系条女NK到,一边瞓一边摸重点部位,条女欲拒还迎越摸越HI,不断Shenyin 。不过唔可以除NK有D扫兴。但是条女话落班之后可以深入了解,一听有料到。问下点样收费,条女话你想给多少就多少,不过要带TT,唔可以做太长时间。睇黎条女好饥渴。系倾之下以前条女LG一直系外地,好耐冇做过。倾倾下,条女叫我调转,然后拉出我细佬上油,用女骑士位置。不断用NK摩擦我细佬,然后不断叫C.,差D就出水,好彩经验丰富忍得住。大叫暂停,要佢用BT。条女睇黎真系好饥渴,仲用NK磨左我大比成分钟。然后用XX.帮我推,对X. 滑兼弹手,唔使10分钟发S.,搞到JS成身都是出去抹左成5分钟先返黎。净返20分钟,同条女吹下水,要佢M.下我细佬都好听话。最后加左条女微信,埋单走人。总的来说268BT有D唔抵,但系条女放得开,兼够饥渴,LY可以去发掘一下。
pengxiongbim 发表于 2017-11-7 22:56:14 | 显示全部楼层

不错的地方,
123木头人321 发表于 2017-11-9 00:06:47 | 显示全部楼层

看帖回复是一种美德
zaim1314 发表于 2017-11-9 00:23:26 | 显示全部楼层

可以试下,明晚就去
caps 发表于 2017-11-10 16:27:28 | 显示全部楼层

这断时间,,少了LY来分享
ycxlaohao 发表于 2017-11-10 20:04:45 | 显示全部楼层

大口大口快点快点开裆裤
mtgaga 发表于 2017-11-10 20:59:21 | 显示全部楼层

这个可以有。ly威武了
man0711 发表于 2017-11-11 00:33:48 | 显示全部楼层

可以去试试,
mxjh111 发表于 2017-11-11 11:33:13 | 显示全部楼层

可以去试试
coco4040 发表于 2017-11-12 10:23:51 | 显示全部楼层

多谢LY分享!~