开放注册中
搜索

[三水]三水HF.水疗有D野,价格唔贵而且环境优雅得闲D翻个FJ都唔错噶!

yue 发表于 2017-9-6 15:15:44 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-09-03
场子:三水HF.水疗
酒店地址:三水

价格:238
服务员数量:40

呢排都某物心情写报告。见我发左甘耐噶贴都有人顶,写翻个水疗小报告先得。当然我系绝对真实啦!!!!!琴晚个同班兄弟食饭开左几支红酒,成班9佬饮到大大地,甘肯定想集体行动一下来翻次集体去稳人DFJ,不过我地个个都饮到百分百醉驾,跟住马上CALL另外一个某去到果个兄弟搭我地去,甘当然我地当然会商量一下去边度好。经过几翻决定,去左间离我地比较近噶三水HF.酒店。事不宜迟马上出发。。。 以上系废话可以睇可以唔睇。 接下来将会系重点,HF.酒店果然系环境干净整洁装修都系好新下噶,不过就系唔算好大。大概系YJQ噶2楼甘上下大左右啦。去左YJQ噶都应该知道2楼有几大,就系YJQ噶二楼已经包含埋冲凉换衫休息间餐饮同上钟房间。甘虽然系细细地但里面噶卫生同用具都比较好噶,例如冲凉会有舒肤佳同滋采珍珠呢D两只XZ.露种有VS噶洗头水,系唔系坚野我唔知道但最好我觉得呢D细节野做得好我地用起身都会觉得舒服好多啦,对比起佛山好多会所都真他妈的垃圾,连XZ.露都臭的,一见到个环境就已经觉得自己中左计甘!然后我地冲个凉马上入去休息室然后联系部长稳女上钟。里面D水果同饮品都几好唔算话超好但绝对系理想噶!而且每个座椅旁边噶台都会有C.座所以唔担心手机某电。等左大概15分钟左右部长过来安排我地上钟,行入房度见到D房间超大,都系重新装修过噶重有一个封闭左噶洗浴室,哈哈以前一定系一条龙用噶。然后部长安排左一个唔肥唔廋匀称噶技师过我。样子身材一般度过得去噶,然后就帮我按摩推油。全身推到甘上紧就同我做翻个大保健,果个女技师未帮我DFJ啊阵用手拿住我DD.话我帮你吹你发100红包过我得唔得,我就问距吹几耐先,我个心淋你吹几淡就马上帮我打出来我米对唔住我果100蚊,唔叼你。不过我某讲到出口。我话你帮我C.到出噶话我比100过你都某问题,距就话吹不出来又唔知道讲D物野。讲左几讲我话算了你同我打出来就得了。距打左一阵又再叫我发帮我C.。我话唔洗了你帮我打出就算了。我叼都唔叼你你就甘帮我C.23分钟就比100过你,你真系会做生意噶姐。你就算宜家同我讲到你话会点都唔信噶啦,我一比完钱过你,你任你话事你吹几下就唔C.我耐得你何啊。出来玩加钱呢样一定要自己好好分析当时事人噶状态同情景,千万不要随便比钱不然各位狼友会好后悔。所以大家都系老老实实打个FJ千万不要有什么期待,你要知道边会有甘着数,人家还不是为了钱!打左阵之后出就落钟了,总结没有什么不理想又没有什么不好都系普普通通甘啦。不过毕竟都系168蚊就可以系水疗打个FJ.已经算系甘噶了有得打都。置于会唔会有私钟暂时唔知道了。等大家去发掘一下了。
江湖哥 发表于 2017-9-6 15:21:24 | 显示全部楼层

一向都是看钱,不会有感情
比克大魔王 发表于 2017-9-6 15:22:09 | 显示全部楼层

顶顶更健康,越顶吃的越香。
nange5322 发表于 2017-9-6 15:22:59 | 显示全部楼层

努力赚分~~~繁荣论坛~~~
osw1987 发表于 2017-9-6 15:24:27 | 显示全部楼层

小淫虫大神英明啊!!!!
xrjjjjj09 发表于 2017-9-6 15:32:08 | 显示全部楼层

睇下咩料先…
 楼主| yue 发表于 2017-9-6 15:32:12 | 显示全部楼层

支持
反对
评分
824184046 发表于 2017-9-6 15:32:43 | 显示全部楼层

谢谢分享!!顶一个!!每天逛一逛,发现新动向
1210553833 发表于 2017-9-6 18:02:37 | 显示全部楼层

罗个蒲典积分算
65327140 发表于 2017-9-6 18:05:38 | 显示全部楼层

到底系168定系238,又无号码推介,收4金吾厚道