开放注册中
搜索

[顺德蒲典]收心之旅-容桂JLW成功入肉记

adidaslin 发表于 2019-12-7 00:23:45 | 显示全部楼层 |阅读模式
        容桂JLW

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

498+10

临近大喜日子准备修心养性,就好似曾经大多数氵木旦男氵木旦女分手前都会打个友谊赛一样,同样我都打算金盆洗鸠之前玩多次。鉴于之前唧2个P友一个去杭州,一个从良,唯有去冒下险咯。至于点解唔稳98或者QM?单纯因为攻坚战唧成就同刺激远比训低就有爽得多!废话唔讲咁多,去片!地点:JLW。
时间:1800上钟。
价格:398+10或者498+10,我拣咗498。
环境:众所周知喺桌球城改造唧,所以地方比较浅窄,XZ地方差,每次去都感觉有d异味,隔间少,F都喺改造房冇独立洗手间。
JS:去过3次,3次都唔同JS,3次都喺轮钟,就我上钟唧3个JS嚟讲,车龄.都喺介乎23-30左右,至于车身就燕环肥瘦都有,而且漆面都唔错,3盏大灯分别喺CDC。
大体FW:
398半L..(全L.睇你点氹掂个JS)真DL,K1S1,其他人人都有唧BH.MY.个d就懒得讲啦。
498全L.加YW,同样K1S1
今次体验:入门之后换YF.YW+互动TQ.、地come天,跟住MY、SW、DL、素股、BH,吹咗冇几耐我要求继续素股,连JS下路.都湿鸠晒,氹几句之后霸王硬上弓都铿埋,我直接喺烟盒度摞个003出嚟,成功入肉,三百回合后成功出S.。休息咗一阵之后我冇要求手D.,因为啱摞人着数就费事得寸进尺啦,陪JS倾计,由对方老家倾到旅游,再倾到饮食,再到生活爱好(写毛笔字),倾倾下呗人敲门够时间落钟,最紧要今次个JS有dd多小鸟依人咁款,作为尾炮有d依依不舍咯。
后记:
本人唔喺靓仔,又唔喺高过人,又唔喺长过人,但去过唔少场所都可以喺免小费或加钟就现场入肉,无非就喺几样嘢:1.当对方好似朋友咁倾计而唔好下下为入肉而一味讲下流嘢或者死缠烂打;2.JS都喺女人,只要唔喺石女就一定有X.欲,要营造轻松唧气氛之后适当咁TD.人地;3.出门玩食烟唧就摆个T.喺烟盒,唔食烟唧就各展神通啦,当对方心大心细噶时候为自己好同时呗安全感对方,大家都喺人,唔好当JS喺工具咁对待噶话一般都好易得手入肉,当然尽量避免玩真感情,切记!!!
最后唧最后,为咗保护JS,号码我就唔公布啦。同时作为封山(鸠)之作,亦都唔收费。至于未来会唔会复出呢d问题呢家答唔到唧,如果有机会都尽量向咁多位分享经验。然后都反复咁提醒一下各位唔好泄漏论坛,毕竟已经人丁单薄。下路.附上消费记录,相信去过唧都知道砂锅粥!
jwade 发表于 2019-12-7 00:55:12 | 显示全部楼层

LZ犀利。系时候修心养性
拖拉头 发表于 2019-12-7 01:51:09 | 显示全部楼层

牛逼.犀沟利
sabaru 发表于 2019-12-7 02:12:29 | 显示全部楼层

楼主利害,出色
674345918 发表于 2019-12-7 02:20:16 | 显示全部楼层

素股系什么
大小姐的男人 发表于 2019-12-7 06:31:43 | 显示全部楼层

免费的肯定支持
wwe1992 发表于 2019-12-7 07:15:59 | 显示全部楼层

免费贴一定顶
lipcrazy 发表于 2019-12-7 07:34:26 | 显示全部楼层

免费的肯定支持
danddy 发表于 2019-12-7 08:23:01 | 显示全部楼层

兄弟一路走好
371554747 发表于 2019-12-7 08:30:41 | 显示全部楼层

免费的值得支持