开放注册中
搜索

[禅城]午夜体验升平FYQ

zxcvbnm111 发表于 2017-9-6 15:00:53 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-09-02
场子:升平FYQ
酒店地址:升平

价格:368
服务员数量:40

夜晚差唔多十二点,老友话好硬,撩我出去。犹豫左一阵,去就去啦,义字行头。
见面之后商量去边好,听闻石湾S8有野玩,直奔过去,变了WNS酒店了。去问前台,什么mz、TN全部暂停了。
然后商议一下,就FYQ啦,未试过,听就听得多。
去到停好车,搭lift上五楼。一个BZ廿来岁靓仔,态度一般,带我地入房先,经过走廊贴住JS既相,又无认真睇。问要咩服务啦,其它唔记得几钱了,就记得BT298,有无熟悉JS,都无,叫BZ拣D靓D。
等左唔够一支烟时间,JS入黎,短发,25、6吧,样子身材都还可以,70分吧,话868,可否为我服务,我又唔系好中意换,就可以啦。然后就俾左条一次性NK.叫我去冲凉。浴室就两格,相当简陋。
冲完凉入翻去就开始按,都几粗鲁,求求其其甘,但又几好倾,话自己潮汕人,把声都几好听,倾左一轮,按摩都七七八八了,头颈都带过就算。然后话好急尿,叫我等等。
等左几分钟,入黎就调低灯光,除左SB身,单手掩胸。使唔使啊?丑妇终须见家翁啦吓嘛,使乜遮遮掩掩。然后就上粉,用XX.系后面按摩,都算细致,然后翻转身到正面,终于一睹庐山真面目,估计B到C之间,稍稍下C.,一手刚刚握完,吊钟型,皮肤都几滑,跟住HI全身啦,然后就夹住JJ打啦,有点痛,唔系好舒服,打左一阵佢话攰,就训系我隔离用手打,同我讲不要M.不该M.的地方,你明白的,然后左边手臂压在我右边手臂上面,甘我就得翻一只手可以“摸该M.的地方”了。顿时觉得无乜瘾啦,搏命摸,快D出。自己话去洗手,洗完翻来先叫我去冲凉。
我冲完凉问我要唔要帮我按,我话唔使了,个F等住。佢去完屙尿翻黎我地好少交流,好似换左个人,最后走的时候觉得无瘾啊,所以都无点理佢。
问个F感觉点,佢话以后都唔会黎。佢的JS是个肥婆,话初见几好,身材又丰满,点知开始之后就上当了,被化妆骗了,全程基本零交流,又看电视。所以佢都无瘾好早就出来了。总结就系,唔过瘾。
其实走廊见到有D JS都几靓,可能撞唔岩,有兴趣可以试试,但期望唔好太高。
1210553833 发表于 2017-9-6 15:08:14 | 显示全部楼层

那么贵啊这个
addde 发表于 2017-9-6 15:20:33 | 显示全部楼层

路过看看,貌似不错
寻找激情一夜 发表于 2017-9-6 15:21:30 | 显示全部楼层

一向都是看钱,不会有感情
yue 发表于 2017-9-6 15:22:06 | 显示全部楼层

顶顶更健康,越顶吃的越香。
123木头人321 发表于 2017-9-6 15:22:55 | 显示全部楼层

努力赚分~~~繁荣论坛~~~
king6i3 发表于 2017-9-6 15:24:31 | 显示全部楼层

小淫虫大神英明啊!!!!
SEK 发表于 2017-9-6 17:06:32 | 显示全部楼层

不是听说查了吗?又开翻啦?
天天来看你 发表于 2017-9-6 20:43:27 | 显示全部楼层

RE: 午
夜体验升平FYQ
ysgzxn 发表于 2017-9-7 09:47:38 | 显示全部楼层

是不是旧帖来的??