开放注册中
搜索

禅城南庄qh会所体验报告

子卓 发表于 2021-8-3 01:11:13 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式

是日9痕 食中午饭前同两家感兴趣嘅hs 南庄qh同文庆路syw 发信息订房 qh嘅bz先回复 于是就开启qh之旅了
  两点半到步 前台等咗阵 有靓仔带入xlf 冇谂到星期一都咁鬼多人 clf有6个 而且clf环境唔错 有热水 c完l有bz带入房间 途中问bz朋友圈所发嘅新项目系乜 bz听错 以为我想做新项目 回 :新项目目前只有晚班有 其实从bz所发朋友圈可以估到大概 qh房间好多 行一阵先到am房 感叹呢个就系大场吗? 同平时去嘅细场冇得比 房间不算大 而且冇好浑浊嘅香水味 呢点要加分 (本人因为有鼻敏感兴 十分唔中意间房有香水味)
  bz问做199定299? 果断选择299 5分钟后有js敲门 照例换一位 之后就开始咗漫长嘅等待 40分钟后 js敲门 自报一唔八 我一睇还好 就冇换了
  惯例先zg推背 手法可以 之后js话唔记得攞湿纸巾要出门攞 翻嚟之后开始92流程 bh 假bt my都做足 感叹大场流程都做足 不足就系佢地嘅工衣系类似纱质嘅布 唔系几舒服的再之后就系qh嘅特色 zkfw
  所谓zkfw 就系js都系zk上钟 过程中可以进攻中下路 修剪指甲后甚至可以指入 我出门前特意剪咗指甲 不过js话我剪得太尖 佢可能会痛 不过到后面都系可以指入 之后问js可唔可以亲x 被拒绝 问多几次 皆被拒绝 有d遗憾
  讲翻js x一手可以掌握 目测大概b cup 舌功几舒服 tq也不错 着高跟鞋后大概163左右 谈话得知已生育 广东人
jssl 发表于 2021-8-4 20:02:19 来自手机 | 显示全部楼层
有没有部长联系方式
ewqasdcxz 发表于 2021-8-3 20:55:15 来自手机 | 显示全部楼层
zk是什么东东,完全没看懂
fs0757 发表于 2021-8-3 21:29:09 来自手机 | 显示全部楼层
这个场还有个分场,那边有自助餐,一样的价格!颜值高,不过尺度就没有南庄的大
 楼主| 子卓 发表于 2021-8-3 22:45:15 来自手机 | 显示全部楼层
fs0757 发表于 2021-8-3 21:29
这个场还有个分场,那边有自助餐,一样的价格!颜值高,不过尺度就没有南庄的大

也在南庄?
 楼主| 子卓 发表于 2021-8-3 22:46:29 来自手机 | 显示全部楼层
ewqasdcxz 发表于 2021-8-3 20:55
zk是什么东东,完全没看懂

就是js上钟的时候 里面什么都不穿 就穿了套工衣就来上钟了
ewqasdcxz 发表于 2021-8-4 15:57:50 来自手机 | 显示全部楼层
子卓 发表于 2021-8-3 22:46
就是js上钟的时候 里面什么都不穿 就穿了套工衣就来上钟了

上下都是ZK?
 楼主| 子卓 发表于 2021-8-4 16:59:08 | 显示全部楼层

是的没有错
真系噶?点解嘅?你好叻啊!
igytui23456 发表于 2021-8-4 17:59:50 | 显示全部楼层

明显假贴,第一地址在黄岐,第二,价格早就涨到三百多,而且是92
igytui23456 发表于 2021-8-4 18:03:28 | 显示全部楼层

299有KJ,真不真啊
 楼主| 子卓 发表于 2021-8-4 18:58:09 来自手机 | 显示全部楼层
igytui23456 发表于 2021-8-4 17:59
明显假贴,第一地址在黄岐,第二,价格早就涨到三百多,而且是92

睇嚟系我搞错了