开放注册中
搜索

[禅城)]汾江路LY体验X.霸之行~(有图应大家要求,收2金打字费意思一下

james00023 发表于 2021-1-24 22:02:48 | 显示全部楼层 |阅读模式
        金银酒店对面

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

389(含19一ci性YF.)+10小费=399

今日得鸠闲,又好耐无出动,于是系论坛筛选左下,最后选左传说中FW.好好既汾江路LY(好近祖庙)!BZ.微信呢,我就一早加左葛了,于是马上月起,呢个BZ.比较犀利,唔系发图片比你拣,系发视频。。。所以da家见到我发既图片有暂停标志,因为系视频黎葛!有得拣,就系紧系拣传说中既X.霸JS.啦!预月好马上杀过去。
PS:作为4张级别的厂子,下路.我是以4张消费标准去评价,觉得不对各位自己考虑,仅代表我个人观点!
          具体评价-----------------------------------------------
          交通:7分,方便,祖庙地铁站行过去都可以。

环境:0分,点解0分??我解析下,首先,XZF.就普通水平了,不符合这个消费水平,仲有个小弟追你要小费!其次FJ.D光极暗!可以讲系黑麻麻!如果黎个40s.DM.帮你A,你系完全分辨唔出!而且D光暗,精神上非常唔舒F!我就唔明搞甘黑做乜!难道JS.见不得人???最后,这个厂子手机不能带进FJ!系中厂休息阶段你完全唔知道有咩Z。十分昂鸠的做法。

JS:5分,对呢个所谓X.霸JS.,我保持中立睇法,首先JS.个样我就真系睇唔清,A照骗去评价,中上水平吧,车身长.160左右,漆面还算可以,X的确da,C-D之间,一S勉强ZW~~~but,底座有Y块,RTMG度非常低,怎么M.都不Y.,根据我多年经验,80%是!有上过的LY.可以讲讲情况。对于假,我是0容忍的,反正呢个JS.我唔会有下次!

FW.:3分,至于传说中既好FW.,同样令我无比失望(不清楚系咪单单呢个JS.系甘),每一个环节FW.都好敷衍!系真系好敷衍!除了FW.敷衍,呢个JS.帮我S1之后,就各种引Y你唔好黎S2!当时我就心林,黎唔黎系我既自由,花4张S1,不如去稳QM!作为JS.,你应该尽力去令客人S2!而唔系不停引导我唔好!总之非常不爽。。。。
        其他FW.:0分,因为几乎没有什么其他FW.,例如AM之类。

总体黎讲,性价比极低,属于没有下次系列(初出来WLY.的另计),400da洋的区间,对手系CQ,QH,SHQ,YJ之类的厂子,如果LY整体都系呢个水平,简直系比对手吊打,难怪要换老世,我敢预计,唔作出提升,呢个厂唔洗几耐肯定折埋。

下载附件

X.霸JS.
6 天前 上传

上路..就系X.霸JS.照骗

其他JS.,整体水平不高~~~~~

13528663865 发表于 2021-1-25 06:57:40 | 显示全部楼层

阅读完毕,感谢楼主意见
realreal13 发表于 2021-1-25 06:58:39 | 显示全部楼层

多谢大神分享
gqbang 发表于 2021-1-25 07:01:47 | 显示全部楼层

LY 的确 换过之后差评
seedseed 发表于 2021-1-25 07:02:34 | 显示全部楼层

谢谢楼主分享信息
李经理 发表于 2021-1-25 07:03:58 | 显示全部楼层

谢谢楼主的不澥努力
sssdou 发表于 2021-1-25 07:14:19 | 显示全部楼层

有图买来看看
IrvingHame 发表于 2021-1-25 07:16:54 | 显示全部楼层

好像质量不怎么好啊
bluner 发表于 2021-1-25 07:18:13 | 显示全部楼层

有图睇下吗
哈哈嗯嗯 发表于 2021-1-25 07:33:27 | 显示全部楼层

我只看看图片